Malins Mat

Jordgubbsboost – finaste frosseriet

Passa på!

 

Jordgubbar är nog världens bästa råvara! Packad med antioxidanter, folater och vitaminer och dessutom med smak av solsken.

Passar på att köpa så mycket jag orkar under säsongen som verkar blivit extra lång och härlig just i år. Helst vill jag äta dem solvarma utan att skölja, då smakar de mest. Men är de grusiga behöver de en snabbdusch och sedan lufttorka.

Serveras gärna gubbarna med glass, eller vispgrädde, eller ovispad grädde, eller i filen, eller doppade i choklad, eller i en sallad med avokado, eller blandade med blåbär och hallon på en pavlova, eller med en klick yoghurt och lemoncurd, eller i smothien, eller kanske skivade i en drink, bara för att ta några exempel…

IMG_9280

IMG_7570

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>